logo

Søk

logo

Meny

 • Lagatun og Munken har ankommet Trondheim

  Mandag 3. desember ved 1300-tiden ankom nyferjene Trondheim. MF Lagatun og MF Munken ligger fortøyd ved hhv cruiseskipskaia og ved Pir 2. Ferjene vil gjennomgå testkjøring og klargjøring før de settes i trafikk i sambandet Flakk-Rørvik fra 1. januar 2019. 

 • Miljøferjene klare til å plugges inn

  FosenNamsos Sjø har overtatt begge de to nye plug-in hybridferjene som skal settes inn i sambandet Flakk – Rørvik. MF Lagatun ble overtatt i går torsdag 29. november og MF Munken i dag fredag 30. november. Så snart været tillater det vil ferjene sette kurs for Trondheim hvor den siste klargjøringen og opplæring av mannskapene skal gjøres. Begge ferjene skal settes inn i ordinær drift fra 1. januar 2019.

 • MOT til å glede-dagen

  FosenNamsos Sjø er gjennom Torghatten stolt sponsor av MOT. Hvert år den 23.november arrangeres «MOT til å glede-dagen. Deltagere over hele landet har denne dagen alle et felles mål – å glede så mange som mulig.

 • Endring på rabattordning for el-bil innføres fra 01.10.2018

  Fra 01.10.2018 vil el-biler bli rabattert på lik linje med konvensjonelle kjøretøy ved bruk av rabattkort på fylkesvegferjesamband i Hordaland.

 • MF Munken har ankommet Norge

  Det andre skroget til de nye plug-in hybridferjene som skal i drift på sambandet Flakk-Rørvik i fra 1. januar 2019 har nå ankommet Myklebust Verft i Gursken.

 • MF Lagatun har ankommet Norge

  Det første skroget til de nye plug-in hybridferjene som skal i drift på sambandet Flakk-Rørvik i fra 1. januar 2019 har nå ankommet Myklebust Verft i Gursken.

 • Fortsatt drift av 2 ferjesamband i ytre Namdal ut 2019.

  Opsjonsår på drift av sambandene Eidshaug – Gjerdinga og Borgann – Ramstadlandet er utøvd og FosenNamsos Sjø skal drifte disse sambandene også i 2019.

 • MF Munken og MF Lagatun blir navnene på nybyggene på Flakk-Rørvik

  FosenNamsos Sjø har besluttet navn på de to nye hybridferjene som skal settes inn på
  Flakk – Rørvik fra 01.01.2019.  Det er valgt å videreføre tradisjonen med geografiske navn. 
  Nybyggene får navnene MF Munken og MF Lagatun, i tillegg vil MF Trondheim operere som C-ferje.

 • Bygging av nye ferjer til Flakk – Rørvik

  FosenNamsos Sjø skal bygge to nye hybridferjer til Flakk-Rørvik. Kontrakt er signert med Kleven Maritime. 
  Den 24. april ble det gjennomført en vellykket brennestart.  Dette er en viktig milepæl i prosjektet og markerer starten på byggingen av den første av våre to nybygg til Flakk – Rørvik. 

Viser fra 11 til 20 av totalt 33 artikler