logo

Søk

logo

Meny

Trafikkmeldinger

  • Trondheim kommune har innført påbud om bruk av munnbind for reisende med buss, trikk og båt til/fra Trondheim. Dette gjelder på hverdager i tidsrommet kl. 07:00 - 09:00 og kl. 14:00 - 17:00, samt når det ikke er mulig å overholde en meter avstand til andre. For mer informasjon se på Trondheim kommunes nettsider, eventuelt: https://www.atb.no/aktuelt/tiltak-og-retningslinjer-article14594-28.html
    17.11.2020 kl 12:25
Se hele rutetabellen hos AtBSe takster hos AtBÅpne kart i Google Maps

Akkurat nå

Trondheim - Brekstad - Kristiansund

Trafikkerer ruten Trondheim-Brekstad-Kristiansund.

For denne ruten er AtB oppdragsgiver.

Ruten trafikkeres av hurtigbåtene MS Terningen og MS Tyrhaug, som ble satt inn i ruten hhv april og november 2014.  Fartøyene  tilfredsstiller strenge miljøkrav og gir passasjerene en komfortabel reiseopplevelse.

Reisetiden for strekningen Trondheim-Kristiansund tar 3,5 timer.

For alle avganger er det på Sandstad, Hitra buss-korrespondanse videre til/fra Hitra og Frøya.

På enkelte avganger er det busskorrespondanse til/fra Edøy.

Om bord er det et serveringstilbud med smørbrøddisk, fast food, kaker, kioskvarer samt kald og varm drikke.  Bevilling for salg av øl og vin om bord.

Pendlerruten Trondheim-Brekstad trafikkeres av MS Trondheimsfjord I.  Reisetiden er 50 minutter.

For linje 800 er det, på grunn av plass, dessverre ikke anledning til å ta med større gods som kajakk/sykkelhenger o.l. om bord. 

 

Ved spørsmål om ruteinformasjon, innspill til ruteendring eller annen tilbakemelding som gjelder linje 800 Trondheim-Brekstad-Kristiansund, ta kontakt med AtB's kundesenter på tlf. 02820 eller benytt deres kontaktskjema

For øvrig vises til rutetabell via nettlenke til AtB på denne siden.